Sledi nam:

Naše podjetje

Home Naše podjetje

Naše podjetje

Taxofia je mlada in podjetna družba za izvajanje računovodskih storitev ter davčnega in poslovnega svetovanje, specializirana posebej za ustanavljanje družb in vodenje računovodstva v državah na Balkanu. Deluje v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni, v Srbiji, Črni gori in Albaniji. Storitve strokovnega svetovanja in pomoči opravljajo odvetniki, poslovni in davčni svetovalci, usposobljeni za delo v posamezni državi. Taxofia je pridobila k sodelovanju mrežo družb in poslovnih partnerjev, s katerimi goji poslovne odnose z namenom, da bi za svoje stranke našla najprimernejšo državo za zagon njihovih dejavnosti ter jim zagotovila celovito strokovno storitev.

Prizadevamo si, da bi svojim strankam našli najugodnejšo rešitev za njihove dejavnosti. Da bi jim, izhajajoč iz njihovih potreb, zagotovili optimalno storitev, delujemo v različnih državah zahodnega Balkana.

Stranke spremljamo in usmerjamo v postopku prodaje družb ali ustanavljanja novih družb, poleg tega pa nudimo podporo v procesu rasti in širjenja podjetij. Naša ponudba obsega pomoč pri prodaji in pri ustanavljanju družb ter pri zagonu dejavnosti samostojnih podjetnikov, davčno in računovodsko svetovanje, pomoč pri ustanovitvi podjetja, prevajalske in razne druge storitve.

Taxofia ni le “prodaja novih podjetij”, saj je to le ena izmed storitev, ki jih nudimo. Naša prednost je mednarodni značaj, hitrost in prilagodljivost / prožnost/odzivnost.

Poglavitni cilj naše dejavnosti je najti prave rešitve za stranke. Prav one bodo določale smernice za prihodnje naloge. Storitve opravljamo strokovno, pri čemer si vselej prizadevamo, da bi izboljšali našo ponudbo in tako zadovoljili stranke.

Pošlji povpraševanje – odgovor v 24 urah – Kontakt